Konsulent i IPTEAMS

Vores konsulenter er blandt de dygtigste inden for deres felt og føler sig tiltrukket af de udfordringer, som naturligt ligger i et miljø med meget høj faglighed. Kunderne har høje forventninger til IPTEAMS’ konsulenter, som typisk arbejder i ”orkanens øje” og dermed har stor indflydelse på opgavernes succes.


Er det lige dig, og vil du gerne vide mere om at være konsulent i IPTEAMS, kan du udfylde formularen her på siden.


Derudover er du meget velkommen til at kontakte Relationship Manager Dennis Klindrup, som meget gerne tager en uforpligtende dialog med dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Konsulent i IPTEAMS

Konsulent i IPTEAMS - er det noget for dig?

Er du en stærk profil inden for dit felt? Har du gedigen erfaring som projektleder/konsulent? Er du i øjenhøjde med kunden og manøvredygtig i en organisation? Er du bevidst om dine egne evner og ikke mindst begrænsninger? Har du værktøjskassen i orden og ved du, hvordan den skal bruges? Er du en erfaren leder – gerne med min. 5 år i linjen? Er du selvstændig konsulent med eget CVR (eller vil du gerne være det)?

Måske IPTEAMS er noget for dig!

Har du lyst til at komme i spil til de mest spændende opgaver i markedet med et high-end og velrenommeret konsulenthus i ryggen, så vil vi meget gerne høre fra dig.  Indtast dine kontaktoplysninger i felterne nedenfor, så kontakter vi dig snarest. Du er også velkommen til at sende dit CV i en e-mail til mail@ipteams.dk. Derudover er du meget velkommen til at kontakte Relationship Manager Dennis Klindrup, som meget gerne tager en uforpligtende dialog med dig.


Konsulent i IPTEAMS

 
 
 
 
 

CV vedhæftes ikke formularen men kan sendes til:

mail@ipteams.dk