Om IPTEAMS

OM IPTEAMS

IPTEAMS A/S


IPTEAMS blev stiftet i 1998. Med kompetente konsulenter fra IPTEAMS, tilfører  du en bred teoretisk og ikke mindst praktisk erfaring til projektet.


Hvor ansættelser kræver lange og tidskrævende forløb, kan du ved brug af IPTEAMS konsulenter hurtig tilføre den nødvendige viden, ekstra arbejdskraft og loyal kommunikation, også når beslutninger skal udfordres eller organisationen transformeres.


I IPTEAMS, ved vi hvor vigtigt det er at matche kundens ønske, og vi lægger derfor stor vægt på at finde de rigtige konsulenter til den enkelte kunde.


”Vi sælger ikke kun konsulenter, vi sælger kompetencer og resultater!”

Vision, Mission og værdier


Med vores vision, mission og værdier som fundament, lever IPTEAMS op til forventningerne om at være en kompetent og ansvarfuld samarbejdspartner for både kunder og tilknyttede konsulenter.


IPTEAMS' Vision

IPTEAMS skal være den foretrukne samarbejdspartner, fordi vi skaber værdiforøgelse hos kunderne gennem lederskab. Vi skal være kendt og anerkendt for vores faglighed og ekspertise.


IPTEAMS' Mission

Qua excellent ledelse af vores opgaver fører vi virksomheder fra strategi til virkelighed. Med erfaring og kompetencer sikrer vi målbare resultater.


Vores kunder vælger os for at komme sikkert igennem forandringer.

IPTEAMS' Værdisæt


Udvikling

Vi udvikler os på alle niveauer både lederskabsmæssigt, fagligt og personligt for at være de bedste i markedet og dermed kunne udfordre og skabe værdi i alle situationer.


Professionalisme

Vi er professionelle i alt hvad vi gør, vi vil levere den bedste kvalitet både før, under og efter et samarbejde.


Lederskab

Vi har balance i livet og skaber overskud til en positiv ånd og engagement for vores kunder.